ZZP HvT bij Pitch en Putt in Diepenheim

48

“En opnieuw moeten we schuiven met onze ZZP-bijeenkomst. Na de afgezegde datum in april, vertrouwen we erop om elkaar als leden en belangstellenden van ZZP Hof van Twente op 20 mei te ontmoeten bij Pitch en Putt in Diepenheim. Nog een keer een online-bijeenkomst organiseren,…dat zagen we niet zitten. Dan liever even wachten tot versoepeling van maatregelen, zodat we fysiek bij elkaar kunnen komen”, aldus Ellen te Riele namens de ZZP-werkgroep. “Dat betekende wel dat we wat moesten schuiven met ons jaarprogramma. Globaal ziet dat er nu als volgt uit”:

20 mei 16.00 – 19.00 uur Pitch & Putt Diepenheim   

Deze bijeenkomst vindt buiten plaats en deels (afhankelijk van de situatie) binnen.

  • Welkom met koffie/thee en krentenwegge
  • In groepjes 9 holes ronde Pitch & Putt
  • Netwerken onder het genot van Buffet Morshoek moal

Aanmelden: kan per direct via info@zzphofvantwente.nl  (voor leden gratis, niet leden: € 25 ex btw (betaling achteraf met factuur))

Medio juni: exclusief in gesprek met Bert Eeftink (Helligen Hendrik)

Exacte datum, tijd en locatie volgen

Medio september; bezoek aan drone-specialist Wouter Borre van Robor Electronics in Bentelo
Exacte datum, tijd en locatie volgen

Medio november; namens Rabobank Centraal Twente over ZZP Ondernemerschap
Exacte onderwerp, datum, tijd en locatie volgen

Ondernemersbijeenkomst  ZZP Hof van Twente

ZZP Hof van Twente organiseert bijeenkomst door en voor ZZP’ers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Als ZZP’er kom je in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot de thematische ondernemersbijeenkomsten (gemiddeld 4 per jaar). Daarnaast krijg je als lid extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in goede webtechniek en marketing.

ZZP Hof van Twente
De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur (Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde). Namens Ondernemersloket Hof van Twente is Berryl Michel actief in de werkgroep. Locaties en verdere invulling van het programma in 2021 volgen zsm. Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.