ZZP Hof van Twente viert de zomer rond de BBQ in Markelo

20

Op donderdagmiddag 15 juni gaat ZZP Hof van Twente netwerken in de buitenlucht. Wandelen door de bossen, ondertussen klootschieten en aansluitend gezellig barbecueën. Wat het ondernemersnetwerk ZZP Hof van Twente betreft, is dit dé tijd van het jaar om elkaar te ontmoeten, te inspireren en bij te praten. Bestuurslid Anneke Nijkamp: “Ik ken het buitengebied van Markelo goed omdat ik er zelf al jaren met veel plezier woon en werk. Fijn om hier binnenkort de leden van ons netwerk weer te spreken, maar ik zie ook uit naar kennismaking met ZZP’ers die voor het eerst komen om te ontdekken of ZZP Hof van Twente bij hen past.

Programma donderdag 15 juni bij ZZP Hof van Twente   

16.00 uur            : ontvangst met koffie/thee en krentenwegge

16.30 uur            : parcours klootschieten

Aansluitend        : BBQ’en met lekker eten en drinken

Locatie                : Bistro De Hoeve, Hogedijk 8 in Markelo

Aanmelden        : mail info@zzphofvantwente.nl    LET OP: graag vóór maandag 12 juni ivm BBQ

Kennis maken met ZZP Hof van Twente op 15 juni
Woon en/of werk jij als ZZP’er in de gemeente Hof van Twente en wil je graag eens een bijeenkomst van ZZP Hof van Twente bijwonen? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom (1e keer gratis, daarna deelname inclusief bij lidmaatschap). Meer informatie over ons netwerk en lidmaatschap vind je op onze website www.zzphofvantwente.nl.

Vijf jaar ZZP Hof van Twente
Het is alweer vijf jaar geleden dat we besloten om ons als ZZP’ers, gevestigd in de gemeente Hof van Twente, te verenigen. In 2023 viert ZZP Hof van Twente dan ook haar eerste lustrum. Als zelfstandigen hebben we elkaar écht weten te vinden in die tijd. We delen kennis en ervaring als ondernemers en weten elkaar op basis daarvan ook te adviseren en te inspireren. Zowel online als offline, bij mooie bijeenkomsten en interessante bedrijfsbezoeken. Als werkgroep hebben we het programma voor de rest van 2023 ook rond. We zien ernaar uit elkaar te ontmoeten.

Voor de agenda in 2023

  • Woensdag 27 september 16.00 – 19.00 uur
    Locatie: Restaurant De Weijenborg in Delden, gastspreker Joost Ankersmid over
    Hek om de cybercrimineel’
  • Donderdag 16 november 16.00 – 19.00 uur
    Locatie: bedrijfsbezoek Use All Energy in Bentelo, rondleiding en netwerkborrel

ZZP Hof van Twente
De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur (Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde).