Zomertentoonstellingen

18

De Kunstvereniging en het Drawing Centre openen op zaterdag 25 mei met trots de nieuwe tentoonstellingen. De opening is om 15.00 uur in het Drawing Centre waar de tentoonstelling Clouded Matter van Marisa Rappard te bewonderen is. Aansluitend wordt in de Kunstvereniging de tentoonstelling FLASHFORWARD van Bastiënne Kramer geopend.
FLASHFORWARD is de eerste overzichtstentoonstelling van Bastiënne Kramer. In haar werk onderzoekt zij de machtsverhoudingen die schuilgaan achter alledaagse objecten, materialen en beelden die ons onopgemerkt lijken te omgeven. Ze toont ruimtevullende installaties, sculpturen en interventies in de architectuur van de Kunstvereniging.
Marisa Rappard verkent in haar tekeningen op intuïtieve wijze hoe het is om mens te zijn in een wereld van razendsnel veranderende technologie. Al tekenend onderzoekt Rappard de invloed van digitale verschijnselen op ons dagelijks leven. Clouded Matter nodigt uit om door de verschillende werken, van kleine tekeningen tot wandvullende inktwerken, te dwalen.
De middag wordt afgesloten met een informele borrel en een feestelijke maaltijd. Aanmelden voor de maaltijd is verplicht en kan via info@kunstvereniging.nl. Kijk voor meer informatie op www.kunstvereniging.nl.

Afbeelding DCD: Marisa Rappard, Intermittent Processing, 2018