Zomers voordeel bij Ervaar het OV

33

Reis tot en met augustus met flinke korting met de bus en regionale trein

Wat zijn jouw plannen deze zomer? Hapje eten op het terras, zwemmen en zonnen bij de recreatieplas, dansen op een festival… Wat je eindbestemming ook is: je reist er extra voordelig naartoe met de dagkaarten van Ervaar het OV.

Het is weer Summer Sale bij Ervaar het OV! Van 21 juni tot en met 31 augustus reis je voor maar € 7,- een hele dag met de bus of voor € 12,- een hele dag met de bus en regionale trein. Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor slechts € 1,25 met je mee. ’s Avonds met de Blauwnet trein? Voor € 5,- heb je al een avondretour. Bestel je dagkaart via ervaarhetov.nl/summersale.

Liever samen een hele dag met de bus op pad? In de bussen in Flevoland, Gelderland en Overijssel koop je een Summer Sale Meermanskaart voor maximaal 6 personen waarvan minimaal één 18 jaar of ouder, voor € 12,-.

Actievoorwaarden
Een e-ticket is, afhankelijk van de gekozen dagkaart (bus of bus & trein), de hele dag geldig in de bussen en de regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad). De Zomerdagkaart bus is ook in de bus verkrijgbaar. De Meermanskaart bus is uitsluitend in de bus verkrijgbaar en alle reizigers die met de kaart reizen moeten op hetzelfde moment bij dezelfde halte instappen. Het Blauwnet Avondretour is vanaf 18:30 geldig voor een retour in de Blauwnettrein. De actie is niet geldig in de NS-treinen. Bekijk alle actievoorwaarden op ervaarhetov.nl/summersale.

Over Ervaar het OV
Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Keolis, EBS en RRReis. Via Ervaar het OV bieden zij OV-acties, tips en nieuws. Alles voor een comfortabele reis met het OV. Wil je op de hoogte blijven van alle acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via ervaarhetov.nl.