Zomerchallenge bij Tennisvereniging Stedeke

20

Tennisvereniging Stedeke biedt deze zomer een mogelijkheid voor een zomerchallenge abonnement voor voetballers, volleyballers, jeugd en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden juni, juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt.. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. In september wordt het jaarlijkse tennis met een kennis toernooi georganiseerd, waarvoor je je ter zijne tijd ook kan opgeven.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven of met teamgenoten. Kosten zijn €40,– per persoon. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging Stedeke via info@tvstedeke.nl