Zoekt HofMarketing jou? #ikwooninhofvantwente

37

Wat is er zo leuk of bijzonder aan het wonen in Hof van Twente? Welke gedachten en herinneringen komen bij je op? HofMarketing is op zoek naar mooie en bijzondere verhalen van inwoners. Kun jij ons helpen om #ikwooninhofvantwente te verspreiden door jouw verhaal te delen met anderen?

 In oktober is HofMarketing begonnen met een onderzoek om het platform #ikwooninhofvantwente op te starten. Inwoners uit alle kernen en buurtschappen in Hof van Twente worden opgeroepen om de enquête in te vullen zodat uiteindelijk de mooie en bijzondere verhaal gedeeld kunnen worden met anderen.

De vragen in het onderzoek gaan vanzelfsprekend over de gemeente Hof van Twente. Wat mis jij in de Hof? Wat is jouw mooiste herinnering en wat is volgens jou de mooiste plek in onze gemeente? Kun jij antwoord geven op onder meer deze vragen en heb je vier minuten tijd? Vul dan de enquête in voor vrijdag 16 oktober via deze link https://forms.gle/v3rvDKeEyy6T43Ea7 of ga naar hofmarketing.nl en wie weet word jij één van onze ambassadeurs in de uiteindelijke campagne.