Zet jij de deuren van jouw monument open?

70

In het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 september a.s. staat Open Monumentendag weer op het programma. Het thema dit jaar is ‘Duurzaamheid’. Veel monumenten openen letterlijk en figuurlijk de deuren voor iedereen. Zet jij de deuren ook open?
Met jaarlijks rond de één miljoen bezoekers is Open Monumentendag één van de grootste culturele evenementen in Nederland. Het verbindt mensen met verschillende monumenten en laat zien dat verhalen en schoonheid van monumenten weer tot leven komt. Monumenten zijn gratis toegankelijk in dit weekend.

Ook in Hof van Twente zetten verschillende monumenten de deuren open! Onder meer op landgoed Twickel kun je bij verschillende monumenten een kijkje nemen en het enthousiaste gidsenteam van Delden vertelt je graag meer over de monumenten in het historische centrum van Delden tijdens een gratis stadswandeling.

Heeft u ook een monument en wilt u deelnemen aan dit landelijke evenement? Mail dan vóór 5 augustus de gegevens zoals openingstijden, informatie over het monument en minimaal één foto naar
promotie@hofmarketing.nl.
Eerst meer weten over Open Monumentendag?
Kijk op visithofvantwente.nl/openmonumentendagen of openmonumentendag.nl