Zaterdag 14 mei HvT Politiek en Nieuws met o.a. formateur Jan Put

36

HvT Politiek en Nieuws is een wekelijks radioprogramma van Hofstreek Omroep op zaterdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur. In het programma is er aandacht voor de actuele politiek, economie en cultuur in Hof van Twente. De onderwerpen voor de uitzending van zaterdag 14 mei zijn o.a. de coalitiebesprekingen met formateur Jan Put uit Hengevelde.
Het formatieproces zit in de afrondende fase en Jan Put hoopt op dinsdag 17 mei een nieuw college te presenteren. Ds. Wim de Jong vertelt over Kleurrijk in de Hof, de ontmoeting tussen verschillende culturen, die op zaterdag 21 mei georganiseerd wordt in Goor. Daarnaast als gast Robbie Rouhof, hij wordt geïnterviewd door de presentatoren Joke Rietveld en Marinus Aaftink over de brouwerij die op het TSB-terrein gaat komen.

De wekelijkse column wordt zaterdag verzorgd door Diepenheimer Henk Boom. Regie en techniek is in handen van Geert Wolff. De herhaling van het programma is dinsdag 17 mei om 18.00 uur.Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 Mhz & 107.0 Mhz (Markelo) en op de kabel. Het programma is ook te beluisteren op internet via www.hofstreek.nl