Workshop Popart en workshop Green Heads – Studio Kunst & Co

35

Binnen de kunstafdeling van Home of Talents worden twee nieuwe toffe workshops aangeboden. In samenwerking met Carolien Heitink Ophuis van Studio Kunst & Co uit Goor biedt Home of Talents de workshop Popart en de workshop Green Heads aan.

Home of Talents is de school voor Muziek, Dans en Kunst. Voor deze 3e pijler is Home of Talents een samenwerking aangegaan met een tweede kunstenaar uit Goor, Carolien Heitink Ophuis. Velen kennen haar als kunstenares van haar eigen Studio Kunst & Co en als een van de drijvende krachten achter Kunstzinnig Goor. Voor Home of Talents gaat zij twee bijzondere workshops geven.

Hou je van schilderen? Dan ben je 20 april welkom bij de workshop Popart. Hierin schilder je ’s ochtends een door jouzelf uitgekozen popart afbeelding op een doek van 50×60 cm die je ’s middags met o.a. sjablonen afmaakt tot een uniek werk. Het is een bijzonder creatief proces en je ziet het schilderij onder je handen groeien. Klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet, zo zegt Carolien. De cursusprijs is inclusief alle materialen én een lunch.

Hou je van schilderen en heb je ook een beetje groene vingers? Dan kan je zaterdag 25 mei aanschuiven bij de workshop Green Heads. Van gebruikt servies, glas of plastic creëer je 2 originele Green Heads. Deze aan elkaar bevestigde stukken beschilder je als lieve, vrolijke of gekke poppetjes. Als ‘haar’ krijgen deze Green Heads een plantje waarmee de Green Head helemaal af is.

Op zaterdag 20 april 2024 is de workshop Popart van 10:00-16:00 uur in Clubhuis IJsbaan ‘t Slag (IJsbaanweg 2, Goor). De workshop is inclusief lunch.

Op zaterdag 25 mei 2024 is de workshop Green Heads van 09:30-13:00 uur in Clubhuis IJsbaan ‘t Slag (IJsbaanweg 2, Goor).

Voor beide workshops geldt dat ze doorgaan bij voldoende aanmeldingen.

Informatie

Ben jij enthousiast? Meld je dan aan via de website; zoek op workshop Popart e/o workshop Green Heads

Voor meer informatie ga naar de website: www.homeoftalents.nl