Workshop lithografie

63

Op zaterdag 2 en zondag 3 november vindt er een workshop lithografie plaats in Werkplaats Diepenheim. Basement Press Diepenheim presenteert de weekendworkshop voor professionele beeldend kunstenaars die hun horizon willen verbreden. Hiervoor zijn nog enkele plekken vrij. Aanmelden voor zowel de workshop als een overnachting in het gastenverblijf kan tot en met vrijdag 26 oktober.

De professionele drukkers Aad Hekker, ruim dertig jaar drukker, grafiekuitgever en docent, en Willem Oudenampsen heten u van harte welkom en reiken de beeldende mogelijkheden van lithografie aan. Met een groep van maximaal acht deelnemers behandelen ze de technische werkwijze van lithografie. De kosten bedragen € 100 per dag, € 200 voor twee dagen. Dit is inclusief materialen, lunch en BTW. Aanmelden kan via info@kunstvereniging.nl, vol is vol.

Het reserveren van een gastenverblijf tijdens de tweedaagse workshop is mogelijke voor € 45 per persoon per nacht. Het betreft een appartement dat gedeeld wordt met één of twee andere deelnemers. De appartementen beschikken over twee slaapkamers met eigen sanitair, handdoeken en beddengoed zijn aanwezig. Het is mogelijk om van vrijdagavond tot maandag te verblijven.
Bij interesse of vragen neem contact op met Kunstvereniging Diepenheim via info@kunstvereniging.nl of telefonisch via 0547-352143.