Wordt vrijwilliger op Heimland

99

Tijdens Heimland (op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli) worden in en om Diepenheim tientallen voorstellingen gespeeld, die helemaal of grotendeels gemaakt zijn in Werkplaats Diepenheim. Om alles in goede banen te leiden zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om nieuwe gezellige mensen te ontmoeten, een kijkje achter de schermen te krijgen en onderdeel willen zijn van ons gezellige team!

Diepenheim verandert in een thuis voor theatermakers en liefhebbers van theater. Al met al een bijzonder festival met een groot thuisgevoel voor zowel artiesten, bezoekers als vrijwilligers. Je kunt als vrijwilliger zelf kiezen hoe lang en voor welke dag(delen) je je wilt aanmelden, zodat je ook tijd hebt om je helemaal onder te dompelen in al het moois dat Heimland je te bieden heeft!

Wij zoeken voor alle dagen behulpzame mensen voor toffe en uiteenlopende functies. Help je de artiesten graag bij de kaartcontrole? Ben je sterk met getallen en ben je in je element bij de kaartverkoop? Functies zijn beschikbaar bij o.a. catering, decoratie & inrichting, infopunt, kaartcontrole, kassa, techniek, vliegende keep, en meer.
Er zit dus altijd wel iets leuks voor je tussen!

Wil je weten welke voordelen jij krijgt als vrijwilliger, wat de functies precies inhouden of je direct aanmelden voor één van de functies? Ga dan naar: heimland.nl