Word donateur van HofMarketing!

47

Vind jij Hof van Twente ook zo mooi en wil jij helpen om de Hof naar een hoger niveau te tillen? 

HofMarketing is er voor alle ondernemers, inwoners, bezoekers en verenigingen in de hele Hof. De destinatiemarketingorganisatie die in april 2018 is opgericht, werkt samen met de gemeente aan o.a. prachtige bloemenperken, het unieke routenetwerk aan fiets- en wandelpaden in de Hof en zorgt voor een fijn ondernemersklimaat.

HofMarketing heeft 5.000 soepblikken uitgedeeld door heel Hof van Twente voor deze donateursactie. Met ludieke acties zorgt HofMarketing ook voor onze inwoners. Alle pasgeboren baby’s krijgen een slabbetje, alle nieuwe inwoners krijgen een welkomstpakket en de unieke inwonersdag wordt elk jaar georganiseerd. Voor ondernemers staat HofMarketing klaar met een groot professioneel netwerk en organiseert het jaarlijks meerdere ondernemerscafés om kennis te vergaren. Voor ondernemers is HofMarketing de schakel tussen het ondernemersplatform en de gemeente. HofMarketing laat inwoners en toeristen zien wat er allemaal te doen en te ontdekken is in de Hof.

Help HofMarketing om dit te mogen blijven doen door een donatie te doen of word jaarlijks donateur voor € 25 door de QR-code te scannen. Wees er snel bij, want de eerste twintig donateurs krijgen een heerlijke fles Twentewijn. Samen maken we de Hof mooier en mooier. Meer weten? Neem dan contact met op via info@hofmarketing.nl of kijk op hofmarketing.nl.