Winterse gezelligheid in Diepenheim

78

Alvast helemaal in de kerststemming komen? Bezoek dan zondag 10 december Diepenheim. Dat wordt weer genieten van winterse gezelligheid tijdens de prachtige Kastelenwandeling, de altijd gezellige Kerstmarkt en de kerstactiviteiten in en bij de Johanneskerk.

Heb je zin in een heerlijke Kastelenwandeling? Trek dan je wandelschoenen aan! Want tussen 9.30 en 12.00 uur kun je hiervoor starten bij Cultuurcentrum Herberg de Pol. Er zijn drie afstanden; 5, 10 of 15 km. De routes worden bewegwijzerd en gaan over verharde wegen, zandwegen en mooie bospaden. Onderweg passeer je naast de kastelen diverse bezienswaardigheden (www.visithofvantwente.nl).

Ook kun je deze dag flaneren langs mooie stands van de Kerstmarkt in het centrum van Diepenheim.
Van 11.00 tot 16.00 uur kun je genieten van alle nieuwe kersttrends en doe je originele kerstinkopen! Luister je goed, dan hoor je hier en daar vast en zeker een fijn kerstliedje en de midwinterhoorns. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, zij kunnen in de prachtige nostalgische draaimolen of een ritje maken op onze kerstezeltjes (www.ovdiepenheim.nl).

Bezoek deze dag ook de Johanneskerk. Binnen treden de Troubadours op, wordt het kerstverhaal verteld, kun je de film Winterwende zien, is er muziek en om 15.30 uur een Kerstspel voor kinderen. Buiten is er een kerst Fancy Fair rondom de kerk.

Diepenheim is dus een prachtige plek om rond de kerstdagen te bezoeken. Lekker wandelen, een bezoek aan de Johanneskerk of je kerstinkopen doen op de kerstmarkt en in de leukste winkeltjes en galeries. Wij wensen je mooie kerstdagen!

Graag tot zondag 10 december!