Winter Heerlijckheid: tweede editie van country & lifestyle buitenfair in kerstsfeer op Kasteel Warmelo

122

Evenementen: ze mogen eindelijk weer! Het heeft meer dan een jaar geduurd voordat evenementen wegens corona weer mogen plaatsvinden. Het idee om een fair te organiseren op de sprookjesachtige locatie van Kasteel Warmelo sloeg in als een bom: meer dan 120 exposanten meldden zich aan voor de nieuwe fair Zomer Heerlijckheid die in eerste instantie al vorig jaar in november in kerstsfeer zou plaatsvinden. Corona gooide echter roet in het eten.
Na een succesvolle fair deze zomer in juli volgt nu de eindelijk de editie in winterse kerststemming: Winter Heerlijckheid. De fair vindt plaats van 19 t/m 21 november.

Meer dan 100 exposanten presenteren zich in een feeërieke kerstsfeer in luxe pagode tenten en kramen met het beste van wat ze in huis hebben. Van huis- en tuindecoraties tot biologische producten, van wintermode en sieraden tot kerstdecoraties en ornamenten. Daarnaast is er dagelijks live-muziek, zijn er koren die kerstliederen ten gehore brengen en diverse foodtrucks en terrassen, modeshows en is er ook aan activiteiten voor de kinderen gedacht.
De sfeer van het kasteel en landgoed is niet alleen winters; er worden vele kerstbomen, ornamenten en duizenden lichtjes verwerkt in de aankleding. Gooi je hakken dus uit en bereid je voor op een sfeervol buitenevent! Heerlijk struinen over de fair en wandelen over de buitenplaats van het Landgoed Warmelo. De fair vindt deels plaats op geasfalteerd terrein maar ook op het weiland en in de oude boomgaard. 

DATA

Winter Heerlijckheid vindt plaats op 19, 20 & 21 november 2022

Openingstijden:

Vrijdag 19 november van 11.00 – 20.00

Zaterdag 20 november van 11.00 – 20.00 uur

Zondag 21 november van 11.00 – 18.00 uur

Honden zijn op de fair van harte welkom mits aangelijnd.

Parkeren: gratis

Entree:
Dagkaart volwassenen 12,50
(in de voorverkoop 10,- euro). (entree vanaf 11.00 – 20.00 uur)
Avondkaart: entree vanaf 16.00 uur: volwassenen: 7,50 euro, kinderen 5,- euro.

Kinderen van 7 t/m 14 jaar 5,- euro, kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang

Meer info: www.winterheerlijckheid.nl