Winnende puzzels naar restaurants Hof van Twente

45

In het staartje van de week van de ondernemer werd bij de restaurants in Hof van Twente een wel heel speciale puzzel gebracht. Deze puzzel bestaat uit de ingekleurde versie van een “basis-tekening” van Gorenaar André Geerdink. Het winnende digitale ontwerp werd ingestuurd door Marcel van den Oever uit Goor.

HofMarketing riep kinderen én volwassenen op om kleurplaten over deze bijzondere plekken, zo mooi mogelijk te maken. Dat kon ook digitaal. Een jury koos uit alle inzendingen de twee winnaars. Het digitale ontwerp van Watermolen den Haller (Diepenheim) ingeleverd door Marcel van den Oever, is omgezet in ruim 60 puzzels. De mooiste “offline” kleurplaat werd door Merle Thijs (8 jaar) uit Stokkum ingeleverd. Zij kleurde Kasteel het Weldam (Markelo) en ontving haar tekening als echt unieke puzzel.

Puzzelen voordat je gaat eten
Wethouder Wim Meulenkamp schrijft op een begeleidende kaart onder andere waarom de horeca de eerste exemplaren van de puzzels bezorgd krijgen: In het staartje van de Week van de Ondernemer, omdat er regelmatig kinderen bij jullie op bezoek komen en jullie hard zijn geraakt de afgelopen tijd, bieden we de eerste puzzels graag aan, aan de horeca van Hof van Twente.”

Zelf kleuren

André Geerdink uit Goor heeft al heel wat mooie kleurplaten ontworpen die gaan over bijzondere plekken in Hof van Twente. Deze zijn het hele jaar te vinden op www.visithofvantwente.nl.

20 jaar Hof van Twente is een initiatief van Gemeente Hof van Twente en HofMarketing. Hiervoor zijn verschillende activiteiten uitgevoerd. Meer informatie is te vinden op www.hofmarketing.nl.