Winnaars Woordzoeker Vakantiekrant Zomer in de Hof bekend

58

Tijdloos mooi in alle seizoenen was de Oplossing van de Woordzoeker Vakantiekrant Zomer in de Hof .
In deze krant stond een woordzoeker puzzel over Hof van Twente. Maar liefst 200 goede oplossingen zijn er bij HofMarketing ingeleverd. De winnaars van het goed gevulde Hof van Twente pakket, die door middel van een loting zijn gekozen, zijn Rikie Rosink uit Hengevelde en Sanne Heutinck uit Diepenheim.

Begin juli is de Vakantiekrant Zomer in de Hof huis-aan-huis en bij de verblijfsaccommodaties in Hof van Twente verspreid. De uitgave stond boordevol informatie over Hof van Twente: evenementen, kleurplaten, een recept, een route en een woordzoeker met winactie. HofMarketing is erg positief over de grote deelname. Er werd namelijk niet alleen gepuzzeld door inwoners, ook toeristen namen deel en waren erg enthousiast over hun verblijf in Hof van Twente, zo lieten ze weten bij hun inzending.

De twee Hof van Twente pakketten, gevuld met routes, een fles Twentewijn en een waardebon voor twee personen om deel te nemen aan de stadswandeling in Delden, zijn op gepaste afstand overhandigd aan de winnaars Rikie en Lianne (moeder van Sanne).