WINNAARS HOFFELIJKHEIDSPRIJS 2022

61
Een jaar nadat de Hengeveldse Sanne Assink zich de Held van de Hof 2021 mocht noemen, behoort de eer nu toe aan de Goorse rolstoel tennisser Maarten ter Hofte. Alle winnaars van de Hoffelijkheidsprijs in de categorieën Held van de Hof, Wonen, Werken en Recreëren werden bekend gemaakt tijdens een spannende award show op donderdag 15 september 2022 bij de Bebsel in Goor. De rolstoel tennisser die meervoudig Nederlands kampioen is geworden liet de andere genomineerden ver achter zich. Maarten word tevens gezien als een ambassadeur van Hof van Twente om trots op te zijn! Ook dit jaar werd de Held van de Hof weer overladen met talloze prachtige prijzen beschikbaar besteld door verschillende ondernemers uit Hof van Twente. 

De andere winnaars gingen uiteraard niet met lege handen naar huis. De trofee werd dit jaar vervaardigd door de Goorse onderneming 3D kado en zijn gemaakt in de 3D printer van PLA, ofwel polymelkzuur. Naast de trofee kreeg de winnaar een bos bloemen en mogen de winnaars gaan genieten van een sportief uitje bij Fudoshindo Goor. Het hele team krijgt een groepsles-bokszak training aangeboden. 

De winnaars
Naast Maarten ter Hofte als Held van de Hof 2022, v
ielen er meer mensen in de prijzen. 

Het initiatief Anwb AutoMaatje Hof van Twente van Salut pakte de winst in de categorie Wonen. Met inmiddels meer dan 2.700 ritten zorgen vrijwilligers ervoor dat minder mobiele plaatsgenoten vervoert kunnen worden naar de gewenste plek van bestemming. 

In de categorie Werken made Comafin Groep uit Goor zich winnaar noemen vanwege twee opvallende internationale nominatie voor de Global Search Award. Zij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een succesvol en groeiend formulehuis in de woninginrichting branche in Nederland. 

Landgoed Carelshaven werd beloond met de winst in de categorie Recreëren. Dit jaar vierden zij het 250 jarig bestaan en ontvingen daarvoor het predicaat Hofleverancier. Eigenaren Evelyn en Alco van Berkel hebben hard gewerkt om de sfeer van Carelshaven terug te brengen naar de 21ste eeuw. De sfeer van weleer, met de uitstraling van nu.

 
Over de Hoffelijkheidsprijs
In 2020 organiseerde HofMarketing de eerste editie van de Hoffelijkheidsprijs. De Hoffelijkheidsprijs gaat over positieve ontwikkelingen in Hof van Twente en over mensen die aandacht verdienen omdat ze iets betekenen voor zijnhaar omgeving. Er zijn vier categorieën: wonen, werken, recreëren en Held van de Hof. Na de open aanmeldingsronde, bepaalde een Hofbrede jury de drie genomineerden per categorie en kon het publiek via een online of offline stem laten weten wie er zou moeten winnen.