Winnaars beste idee van 2023 uit Hof van Twente bekend!

130

De 5 winnaars zijn bekend en hebben een cheque t.w.v. €1000 persoonlijk overhandigd gekregen.

 

HofMarketing zocht voor het 5 jarig bestaan, 5 beste ideeën uit Hof van Twente. Er zijn vele diverse ideeën binnengekomen! Het was dan ook een moeilijke keuze voor de jury die de punten heeft verdeeld over de inzendingen.

Er zijn 5 hele mooie ideeën tot winnaars bekroond.

 

In willekeurige volgorde:

  1. Stichting Stadslandbouw Hof van Twente, insectenhotels op 2 locaties in de Hof, bijbehorende workshop, en het zaaien van bloembollen en bloemenzaad. Inzender Chantal Huisstede.
  2. Onderkomen voor de cavia’s in het Kukelnest Goor, realisatie caviastad. Inzender Edu Hoek.
  3. Samenspeeltuin Rupertserf Delden, speeltuin voor jong en oud en geschikt voor rolstoelen en rollators. Inzender Lionne Braker.
  4. Telefoon van de wind,, een “windtelefoon” biedt ruimte voor mensen hun emoties te kunnen uiten, rouwen en herinneringen kunnen koesteren. Ergens op een mooie rustige plek in de natuur. Inzender Evelien Mazeland.
  5. Ledenwervingsactie voor de Fanfare Markelo gericht op een bredere doelgroep, workshops starten waaraan een nieuwe groep muzikanten kan deelnemen. Opleiden van mensen, en onderhoud van instrumenten. Inzender Marijke Vosman

Alle bovengenoemde initiatieven voldeden aan de deelname eisen. Wij kijken erg uit naar de realisatie van deze plannen en blijven in nauw contact met de inzenders. HofMarketing helpt waar nodig bij de uitvoering van de initiatieven. Samen werken we aan een mooie woon-, werk- en leefklimaat in de Hof.

Uiteraard volgen er updates en het eindresultaat via onze social media kanalen.