Wie stuur jij een kaartje vanaf je vakantieadres?

35

Het is vakantie, voor veel mensen tijd om lekker op pad te gaan voor een paar dagen of soms zelfs een paar weken. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid of zit in de situatie om op vakantie te gaan. Voor achterblijvers voelt het dan soms eenzaam en stil.

Door bij aankomst een appje te sturen dat de reis goed is verlopen of te bellen om te vragen hoe het thuis gaat,  kan iemand zich toch betrokken voelen. Ook een kaartje sturen doet het onder het mom van “kleine moeite, groot plezier” altijd goed. Die momenten zijn waardevol voor mensen, een klein gebaar maakt het verschil voor deze achterblijvers.

Wellicht heb je een opa, oma, buurman of lieve vriendin die thuis zit in deze periode, een blijk van betrokkenheid wordt altijd gewaardeerd omdat iemand weet dat je aan hem of haar denkt.

Contact
Meer ideeën om eenzaamheid met een klein gebaar tegen te gaan lees je op de website www.eentegeneenzaamheid.nl Heb je ideeën over activiteiten tegen eenzaamheid of wil je graag met iemand praten over Eenzaamheid in Hof van Twente? Neem dan contact op met Salut per mail info@salut-welzijn.nl, stuur een appje naar 06-20 89 49 99 of  bel met 0547-260053