Wie in Hof van Twente gun jij een heerlijk hart van chocolade?

50

In samenwerking met Chocolade Atelier De Meester/Bakker Meen uit Delden start HofMarketing een nieuwe actie. Inwoners kunnen via verschillende sociale media laten weten wie zij een heerlijk en handgemaakt chocoladehart gunnen. Daarbij wordt gevraagd om een korte motivatie als antwoord op de vraag: wie draag jij een warm hart toe, wil je hartelijk bedanken, heeft echt een hart van goud en/of steek je graag een hart onder de riem?

Tot 13 februari 2022 kun je via Facebook en Instagram laten weten wie er volgens jou een chocoladehart verdient. HofMarketing verrast een aantal inwoners op Valentijnsdag met een heerlijk chocoladehart en de bijbehorende motivatie. Renée Kleywegt van HofMarketing vertelt: “Met deze actie willen we iets positiefs bijdragen in een tijd die veel mensen als uitdagend ervaren. Met de hashtags #wijzijnhofvantwente en #eenbeetjeliefde laten we rond Valentijn zien dat de onderlinge verbondenheid groot is en iedereen mensen in zijn leven heeft die belangrijk voor hem of haar zijn.
En chocola is natuurlijk altijd een goed idee, zeker die van Chocoladeatelier De Meester.”

HofMarketing ontwikkelt ‘Hof van Twente’ tot een toonaangevende gemeente op het gebied van wonen, werken en recreëren, ondersteunt lokale initiatieven waar mogelijk. Houd onze sociale media en websites visithofvantwente.nl en hofmarketing.nl in de gaten.