Wie gaat Overijssel vertegenwoordigen op het Regio Songfestival?

24

RTV Oost zoekt kandidaten die Overijssel gaan vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale van het Regio Songfestival. Is zingen en/of liedjes schrijven jouw passie? Zie jij jezelf als de nieuwe Ilse de Lange of Teach In? Dit is je kans! Op rtvoost.nl/regiosongfestival lees je hoe je je kunt aanmelden en je liedje kunt insturen. Aanmelden kan tot uiterlijk 21 augustus. 

Op 4 november vindt de finale van het Regio Songfestival plaats in de Stadsschouwburg in Utrecht. Het festival is een initiatief van de dertien regionale omroepen van Nederland, die allemaal een deelnemer sturen die het op gaat nemen tegen de rest. Het doel van het festival is het vieren van de rijkdom aan (streek)talen en dialecten in Nederland. De komende maanden wordt bepaald wie Overijssel gaat vertegenwoordigen. De finale van het Regio Songfestival wordt live uitgezonden door alle regionale omroepen. 

Aanmelden als kandidaat namens Overijssel voor het Regio Songfestival kan op rtvoost.nl/regiosongfestival, hier is ook de selectieprocedure en het wedstrijdreglement te vinden.