Why Don’t Cha 50 jaar

119

Stichting Why Don’t Cha bestaat dit jaar 50 jaar. 9 en 10 september heeft zij een mooi programma om dit met iedereen te delen die zich uitgenodigd voelt. Why Don’t Cha is een plek waar jong en oud regelmatig komt. Zo organiseert zij verschillende activiteiten of evenementen. Teenageparty’s, Down Town maar ook avondjes met bandjes waar iedereen welkom is.

Op zaterdag 9 september is er ’s avonds in het Pand van Janna een band genoemd Oh Hazar en een DJ, DJ Vinyl Joerie, die de avond afsluit. Zondag 10 september is er voor jong en oud wat te beleven. Zo spelen er verschillende bands op het hoofdpodium en is er speelmateriaal voor de jonge kinderen. Dit jubileum is verdeeld over het plein en het veldje aan de overkant.
Op het veldje staan ook 2 heren, Boys from the Yeast, met hun speciaalbieren. Deze heren hebben speciaal een tripel gebrouwen voor het jubileum van Why Don’t Cha met de naam Janna’s Tripel Nipple. Deze tripel kunt u nuttigen op 10 september en dat is zeker het proberen waard.
Als u deze lekkere tripel en andere drankjes komt nuttigen kunt u luisteren naar verschillende bands, waaronder Fratsen, Primaat, The Porch People, Merlijn DeWasme & Band, The Bössels, Glock ’45, Duo Grijp & de Panlat en Damél Homan. Voor ieder wat wils!
En wat nog mooier is, het is voor iedereen gratis toegankelijk!