Welkom!

136

Dat waren de inwoners van Deep’n al bij mij, maar nu helemaal. Het is mij gelukt om een eigen plekje te krijgen in het Stedeke. Vanaf 24 maart ben ik elke donderdag, de even weken in de ochtenduren van 10.00 tot 13.00 te vinden in Herberg de Pol. Een mooie centrale locatie waar menig Diepenheimer zijn of haar gading reeds gevonden heeft.

Vanaf de start van mijn aanstelling heb ik gezocht naar het verbeteren van het contact tussen mij en de bewoners uit de kernen Diepenheim en Markelo. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van social media, de supermarkt en in persoon maar zo bereik je lang niet iedereen. Vooral de mensen die niet altijd in beeld komen maar wel behoefte hebben aan een persoonlijke manier van benaderen.

Daarom is het belangrijk ook dicht bij huis iemand te kunnen vinden en te spreken voor vragen met betrekking tot veiligheid, opsporing en andere politiegerichte zaken. Het kunnen doen van aangifte is vooralsnog op de gebruikelijke manier in Goor maar uiteraard kunnen er wel eerst voorgesprekken plaatsvinden of kan een afspraak gemaakt worden.

Dus mocht je mij willen vereren met een bezoek, kom gerust eens langs. De koffie staat klaar!

De Wijkagent

Goed goan.