Wandel mee met ZZP Hof van Twente

68

Kijken naar wat wél kan. Dat maakt dat ZZP Hof van Twente, nu de zalen voor netwerkbijeenkomsten weer dicht blijven, de geplande bijeenkomst naar buiten verplaatsen. “We gaan samen de natuur in en al wandelend netwerken en elkaar inspireren.
Op vrijdagochtend 10 december om 9.00 uur verzamelen we op de parkeerplaats bij Hotel & Brasserie De Zwaan in Delden. Van daaruit maken we een mooi rondje door Twickel, om uiteindelijk weer terug te keren bij De Zwaan. Daar worden we opgewacht met heerlijke, warme chocolademelk en ander lekkers. Ben je als ZZP’er gevestigd in de gemeente Hof van Twente, meld je dan aan voor een interessante start van de dag. Meer over ons netwerk vind je op www.zzphofvantwente.nl.

Vrijdagochtend 10 december startpunt parkeerplaats Hotel de Zwaan Delden.
Voor ZZP’ers wonend en/of gevestigd in Hof van Twente
09.00 uur : ontvangst met koffie/thee
Aansluitend : warme chocolademelk (koffie/thee) met lekkers.
(verzorgd door De Zwaan)
11.00 uur : afsluiting

Aanmelden: kan per direct via info@zzphofvantwente.nl Deelname is gratis.

Bijeenkomsten 2022
De geplande bijeenkomst in samenwerking met Rabobank Centraal Twente over ZZP Ondernemerschap vervalt in december, en schuift door naar een nader te bepalen moment.

Andere bijeenkomsten die gepland zijn in het nieuwe jaar zijn:
Jan Buitenactiviteit en adviezen van lifestylecoach Judith Vos
Feb Deelname aan debatavond ondernemersavond gemeentepolitiek
Mrt/april Open-koffie-moment
Juni Rondleiding en netwerken op wijnterras bij Wijngaard Hof van Twente
Sept Rondleiding Op ’n Stoom en netwerkborrel in Goor
Okt Open-koffie-moment
Nov Rondleiding en netwerkborrel bij Hebo in Hengevelde
Exacte data en tijdstippen volgen zo snel mogelijk.

Ondernemersbijeenkomst ZZP Hof van Twente
ZZP Hof van Twente organiseert bijeenkomst door en voor ZZP’ers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Als ZZP’er kom je in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot de thematische ondernemersbijeenkomsten (gemiddeld 4 per jaar) en krijg je extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in samenwerking, techniek en marketing.

ZZP Hof van Twente
De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur (Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde). Namens Ondernemersloket Hof van Twente is Berryl Michel actief in de werkgroep. Locaties en verdere invulling van het programma in 2021/’22 volgen zsm. Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.