VVV Informatiepunten transformeren tot Twente Tourist Info punten

87

HofMarketing zet een nieuwe stap in de bevordering van toerisme in de regio door de transformatie van VVV Informatiepunten naar Twente Tourist Info punten aan te kondigen. Hiermee wordt ingespeeld op de veranderende behoeften van inwoners en toeristen en tegelijkertijd is het kostenbesparend door het wegvallen van de VVV-licentiekosten.
Deze wijziging komt voort uit de nieuwe strategische visie om op meerdere punten de bezoeker van dienst te kunnen zijn. De Twente Tourist Info punten gaan gebruik maken van de internationale i, in combinatie met het rood en paars van Twente en blijven fungeren als informatieve centra, waar je nog steeds de mooiste routes en lokale souvenirs kunt kopen. Ze blijven dus ook het ideale startpunt voor iedereen die Hof van Twente wil verkennen en persoonlijk advies wil.

Evelien Meijer van HofMarketing benadrukt het belang van deze transitie: “Naast het streven naar verbetering van de toeristische dienstverlening, zien we ook de noodzaak om kosten onder controle te houden. Tevens zien we een terugloop bij de VVV Informatiepunten en een stijging in de online informatievoorziening. Met deze wijzigingen leveren we in Twente meer eenheid, zijn we efficiënter en tegelijkertijd blijven we waarde toevoegen aan het verblijf van onze bezoekers.”

Waar vind je de Tourist Info?
Vanaf 1 januari 2024 gaan de Twente Tourist Info punten officieel van start, en bezoekers kunnen deze nieuwe informatiepunten vinden op de volgende locaties:
Markelo, Infocentrum Markelo, Goorseweg 1a
Diepenheim, Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8
Goor, Joos Wonen & Kado’s, Grotestraat 147
Delden, The Readshop Express Holtvoort-Vos, Langestraat 19

Over HofMarketing
HofMarketing verzorgt de gebiedsmarketing van de gemeente Hof van Twente, een parel met zes verschillende kernen in Twente, en stimuleert het wonen, werken en recreëren.