Vrouwen van Nu: Blij en Gezond

111

Vrouwen van Nu organiseren thema-avond: Blij en Gezond.
De avond voor de Hof van Twente zal op woensdag 1 november bij restaurant de Poppe in Markelo worden georganiseerd. Aanvang is 19:30 uur. Zaal open: 19:00 uur.
Deze interactieve bijeenkomst is, met ondersteuning van een subsidie van de Provincie Overijssel, georganiseerd door de Vrouwen van Nu van alle afdelingen in de Provincie. Het thema is Zelfredzaamheid en Zorg. Positieve gezondheid. Dit is de nieuwe manier om naar gezondheid te kijken, het is mogelijk om je aan te passen aan het leven op een manier zoals jij dat zelf wilt, met of zonder ziekten of andere problemen. In Nederland neemt de invloed van deze nieuwe kijk binnen en buiten de zorg toe den dat verandert veel, zowel voor de zorg als voor de patiënt.
Voormalig huisarts en directeur van het Bettery Instituut, Louis Overgoor, neemt de aanwezigen mee aan de hand van zijn interactieve lezing: Hoe kun jij je dagelijkse leven zo aangenaam mogelijk maken. Wat heb jij nodig om gezond te blijven? Wat wil je doen met de dingen die om je heen gebeuren?
Ook zullen leden van elke afdeling hun visie op dit thema geven door middel van foto’s samen met het verhaal uit hun jeugd of directe verleden te vertellen over hoe zij dit thema benaderen. Dit geeft een verrassende en openhartige kijk op het leven van deze leden.
Iedereen is van harte welkom. Ook niet leden of andere belangstellenden zijn welkom.
Kosten voor deze avond zijn €5.00 p.p.