Vrijwilligersmarkt Hof van Twente

42

Vrijwilligerswerk heeft zin en geeft zin! Zeker ook in Hof van Twente. Salut organiseert daarom op 12 april van 15-18 uur de Vrijwilligersmarkt bij de Reggehof in Goor. Ruim 25 vrijwilligersorganisaties zijn aanwezig om jou een kijkje te geven in de mogelijkheden die er binnen hun organisatie zijn op het gebied van vrijwilligerswerk. 

De reden om vrijwilligerswerk te gaan doen, verschilt van persoon tot persoon. Een mooie tijdsbesteding vinden, je sociale netwerk uitbreiden, kennis overdragen, iets voor een ander doen: het kan allemaal. Juist omdat de redenen zo divers zijn, is het belangrijk dat je vrijwilligerswerk gaat doen op een plek die bij jou past. 

De Vrijwilligersmarkt is dé plek waar vrijwilligers en organisaties elkaar ontmoeten. Het is een uitgelezen kans om jouw eigen mooie vrijwilligersplek te vinden door in gesprek te gaan met organisaties uit Hof van Twente.  

Van cultuur tot natuurbehoud, van sport tot welzijn; de Vrijwilligersmarkt belooft een divers aanbod aan vrijwilligerswerk, dat aansluit bij ieders interesse en talent. 

Tijdens de markt wordt het nieuwe vrijwilligersplatform gelanceerd. Een platform voor iedereen in de Hof die vrijwilligerswerk een warm hart toedraagt. Kom jij langs om jouw mogelijkheden te ontdekken? Wees welkom!  Wij ontmoeten je graag onder het genot van een kop koffie en iets lekkers.