Vrijwilligers Salut, bedankt!

28

Afgelopen week stonden de medewerkers van Salut klaar in Stokkum en Ambt Delden om de vrijwilligers te ontvangen. Het was een feestelijk moment om de ruim 210 vrijwilligers van Salut te bedanken voor hun inzet in 2021. Het warengezellige middagen met fleurige kerstattenties, een hapje en een drankje. ‘De vrijwilligers zijn voor ons heel erg waardevol. Ze zetten zich in om de meest kwetsbare mensen in Hof van Twente te betrekken bij activiteiten. Ze zorgen voor gezelligheid, aandacht en plezier. Daar willen we graag iets voor terug doen’ zegt Anne van Veen, directeur van Salut.

Het waren middagen waarbij we terugblikten op een bijzonder jaar waar de hulpvraag groter was dan voorheen. ‘We zijn trots op de mensen die zich vrijwillig inzetten voor de inwoners van Hof van Twente. Deze mensen maken het verschil en daar mogen we best bij stil staan’, aldus Anne.

We hopen dat we onze vrijwilligers een glimlach hebben bezorgd en dat deze door de mooie bloem in het pakket wordt verspreid in de Hof.

We wensen, namens alle medewerkers van Salut, iedereen in de Hof van Twente fijne feestdagen maar vooral een goed en gezond 2022 toe!