6 vrijwilligers Kuierhook vieren hun jubileum

101

Dagvoorziening ’n Kuierhook Diepenheim is gevestigd in het Wozoco. De dagvoorziening maakt deel uit van de organisatie Carintreggeland en is 3 dagen in de week geopend, op maandag, woensdag en vrijdag. Iedereen wil graag zo lang mogelijk in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Dan kan de dagvoorziening een uitkomst zijn. Zij biedt cliënten een zinvolle dagbesteding, mogelijkheid tot sociale contacten en ontlast de mantelzorgers.

Binnen de dagvoorziening is een groot aantal vrijwilligers actief om ondersteuning te bieden aan het personeel en de cliënten. Deze zijn onmisbaar om de dagvoorziening te laten bestaan zoals hij nu is. Er wordt met hulp van vrijwilligers nog zelf gekookt en tal van activiteiten georganiseerd. Maar ook de saamhorigheid, en de motivatie om er met elkaar echt iets bijzonders van te maken is hier in Diepenheim heel hecht en bijzonder.
Wilt u onze groep vrijwilligers komen versterken, dan bent u van harte welkom en kunt u contact opnemen met dagvoorziening Diepenheim ’n Kuierhook’   tel 0547-351997.
Vraagt u naar Carla of Betsie.

Dit jaar was voor ons speciaal omdat er maar liefst 6 vrijwilligers hun jubileum vieren.
5 dames zijn 15 jaar als vrijwilliger werkzaam en 1 viert haar 10-jarige jubileum. We hebben Gerrie, Dini, Alie, Jannie, Dinie en Gerda bedankt met een feestelijk boeket.

Wij zijn als dagvoorziening blij en dankbaar voor de steun en inzet van onze vrijwilligers en hopen nog lang op hun hulp te kunnen rekenen.