Voorjaar- en Zomerkleding gevraagd

33
Het voorjaar breekt aan en daarom wordt de kledingbank Seine van Doors Wide Open binnenkort weer ingericht met de bijpassende kleding voor het lente en zomer seizoen.
Minima uit de Hof van Twente kunnen op uitnodiging Gratis uitzoeken en de overige inwoners zijn welkom om te komen winkelen voor een lage prijs. Het hergebruik van  kleding en schoeisel is erg duurzaam want veel spullen zijn vaak nog als nieuw en het is zonde dat het vernietigd wordt of jaren in de kast blijft hangen terwijl anderen er blij mee zijn.
Met de opbrengst van de verkoop wordt de Voedselbank Seine van Doors Wide Open ondersteund zodat zijn houdbare levensmiddelen in kunnen kopen. Doors Wide Open is gevestigd in Goor aan de Grotestraat 103 locatie “t Centrum. Hier is ook het inbrengpunt voor Kleding, schoenen, speelgoed en levensmiddelen. De locatie is doordeweeks geopend van 09.30 tot 17.00 uur. Vanaf April ook weer op de Zaterdag. De kleding kan op afspraak ook opgehaald worden.
Wekelijks worden ruim 70 gezinnen uit de Hof van Twente ondersteund met eten en drinken via een pakket die bezorgt wordt aan huis en bezoekers aan de foodbus.
Info over hierover vind u op www.doorswideopen.nl