Een volle agenda voor Nooit Gedacht

67

Een volle agenda voor leden en vrijwilligers van Nooit Gedacht in de maand november. We gaan weer knutselen met de Club van Ome Joop, de oudere kinderen gaan weer los in DownTown en Sinterklaas maakt weer zijn opwachting in Diepenheim.
De Club van Ome Joop start met een nieuw seizoen. Kinderen vanaf groep 3 en ouder maken onder begeleiding van een vast team weer allerlei werkjes van hout. De deadline voor opgave is inmiddels verlopen, maar als kinderen nog aan willen schuiven, proberen wij daaraan tegemoet te komen. DownTown start weer met een nieuw seizoen en de commissie heeft weer een aantrekkelijk programma samengesteld.
Op dit moment loopt er ook een briefwisseling met Sinterklaas over de aanstaande intocht op 19 november aanstaande. De Goedheiligman heeft het plan opgevat om niet op 19 november pas naar Diepenheim af te reizen, maar die week ervoor al te gaan bivakkeren in Diepenheim. Zodra de contactpersoon van Nooit Gedacht meer weet, houden wij de kinderen (en ouders) op de hoogte via Facebook. Wij kregen al wel de vraag van de communicatiepiet of de kinderen een mooie tekening willen maken. De Sint is gek op de werkjes van de kinderen.