Vocal Group LEF gaat weer live!

29

Na anderhalf jaar mag Vocal Group LEF eindelijk weer zingen voor publiek! Op dinsdag 12 oktober geven ze om 20.15 uur een mini-optreden bij De Hoeve in Markelo (Hogedijk 8). Aanmelden en een toegangscheck zijn hierbij verplicht. Leuk om te bezoeken, óf misschien wel om te checken of het wat voor jou is!

Deze groep jonge vocalisten (20-40 jr.) zingt een breed en uitdagend repertoire binnen het lichte genre. Met veel enthousiasme worden de vier- tot zes-stemmige arrangementen a capella of met pianobegeleiding uitgevoerd. Sommige stukken worden zelfs speciaal voor ze gearrangeerd.

Onder leiding van dirigente Merel Brunnekreef heeft LEF op podia gestaan door heel Twente en daarbuiten, met als hoogtepunt Paradiso Amsterdam.

De vocal group heeft op dit moment ruimte voor een enthousiaste mezzo, tenor en bas. Ook is er een vacature voor een vocal percussionist. Elke dinsdagavond wordt er vanaf 19.30 uur gerepeteerd in Goor.

Wil je aansluiten bij deze enthousiaste groep? Of wil je het mini-optreden bezoeken? Stuur dan een mailtje naar info@vocalgrouplef.nl. Bezoek ook onze website en socials voor meer informatie: vocalgrouplef.nl, facebook.com/vocalgrouplef en instagram.com/vocalgrouplef.