Vijftig euro duurzaam klusbudget cadeau

41

De zomervakantie staat voor de deur. Voor veel mensen hét moment om in en om huis aan de slag te gaan. Voor de prijsbewuste klusser is er een mooie kans om het huis tijdens het klussen gelijk duurzamer te maken. Ook tijdens de zomervakantie geeft de gemeente Hof van Twente  € 50,= terug aan inwoners die kleine energiebesparende producten kopen. Profiteren is eenvoudig: lever de kassabon in op de website Poen voor Groen en ontvang geld terug.

Of je nu je zolder op gaat knappen, de woonkamer een make-over geeft, de studentenkamer van je zoon of dochter moet inrichten of de kleine gebreken verhelpt die in de loop van tijd zijn ontstaan, het loont altijd de moeite om te kijken of je energiebesparende maatregelen kunt nemen. Als je toch bezig bent, gaat dat in één moeite door. Vaak is met kleine maatregelen al veel te winnen. Vervang bijvoorbeeld gloeilampen en halogeenspots door LED-lampen, plak warmte reflecterende folie achter radiatoren of isoleer de zolder.

Zo werkt het
Profiteren van de actie Poen voor groen gaat als volgt:

  • Koop energiebesparende maatregelen bij een van de deelnemende winkels;
  • Meld je aan op de website Poen voor Groen, je ontvangt een link waarmee je je kassabon kan indienen
  • Gebruik de link om je kassabon in te dienen en geef het rekeningnummer door waarop het geld kan worden gestort.
  • Je ontvangt € 50,= van het aankoopbedrag terug. Als je minder dan € 50,= besteedt, ontvang je het hele bedrag terug.

Wil je meer weten?
Kijk op de website www.poenvoorgroen.nl voor deelnemende producten en winkels.

Het verlagen van je energierekening is nu extra voordelig. De gemeente neemt de eerste 50 euro voor haar rekening. Dus wacht niet langer en sla deze zomer je slag!