Vijf sterren voor boek uit Diepenheim

92

Het gaat goed met het boek van Pieter Grimbergen uit Diepenheim, een boek voor iedereen. Bij Bol.com staat het boek hoog aangeschreven in de reviews met vijf sterren en de lezersreacties zijn enthousiast. Ook de vakpers reageert verheugd met termen als toegankelijk en inspirerend. Niemand minder dan o.a. Tommie Niessen en Aaltje van Zweden schreven stevige aanbevelingen voor ‘Zorg, zingeving en waardigheid’.

Het boek is rijk geïllustreerd. In de gedachte van Henri Nouwen reflecteert de Diepenheimse auteur aan etsen van Rembrandt. Er zijn twaalf interviews in het boek opgenomen; u treft dus twaalf etsen van Rembrandt aan. Diepenheimer Benno de Graaf schreef twee gedichten voor dit boek, prachtige teksten waarmee dit werk ook een Diepenheims geheel is geworden.

Het is een boek over iets waar we allemaal mee te maken krijgen, zelf of in de omgeving: tegenslag in gezondheid. Pieter geeft aan dat dit boek ‘zijn baan, zijn missie’ is: Hij trekt ermee door het hele land en er staan online onder andere webinars gepland.

Omdat de lezing voor het Smalle Pad van 8 oktober niet doorging: hierbij extra aandacht voor ‘Zorg, zingeving en waardigheid’, uitgeverij LannooCampus, te koop bij de boekhandel en bij bol.com voor  € 22,99.