Van de Redactie

150

Het 3e maandblad van Deeps Nieuws is intussen weer bezorgd. Het blijft een bijzondere tijd. Links en rechts worden helaas activiteiten en evenementen afgelast. De amateursport ligt net als in het voorjaar weer helemaal stil.

In het vorige maandblad stonden activiteiten die niet meer door konden gaan. De realiteit haalt ons als Redactie dan even in. We moeten het ermee doen; in de hoop dat we er samen de 2e vloedgolf van dit vervelende virus er onder krijgen, zodat er later in dit nog prille seizoen wellicht weer wat meer vrijheden komen. In de eerste plaats zijn onze gedachten vooral bij degenen die (ook hier in Diepenheim) getroffen zijn door Corona. We wensen hen sterkte en beterschap in de hoop dat de soms ernstige klachten snel voorbij zullen gaan.

We hebben geprobeerd er weer een interessant Maandblad van te maken. Niet veel activiteiten, maar gelukkig is er wel nieuws te melden naast onze vaste rubrieken van bijvoorbeeld Old Deep’n en een column van Casper Bruinink. De Redactie gaat versterkt worden door een oude bekende van het voormalige Molennieuws: Frieda Hiddink. Daar zijn we blij mee!

We zijn ook nog steeds op zoek zijn naar een 16-plusser die het  maandblad Deeps Nieuws wil verspreiden binnen de bebouwde kom van Diepenheim. Uiteraard tegen een vergoeding.

Heb je interesse stuur dan een mail naar: info@deepsnieuws.nl