Van de Wijkagent

270

Een nieuw jaar vaak voor veel mensen een begin van goede voornemens. Afscheid nemen van slechte gewoontes of een start van zaken die juist wel bijdragen aan een beter mens.

Zoals elk jaar geldt dat ook voor mij. Al heb ik er al heel wat achter mij gelaten, er is altijd ruimte voor verbetering. En dat houd je ook bezig. Zowel thuis als op het werk. Zonder doel geen uitdaging, toch?

Het aankomende jaar zal mogelijk nog een tijdje in het teken staan van wat niet mag. Maar kijk vooral verder naar wat wel kan. Maak het jezelf makkelijker door uit te gaan van het positieve, het feit dat je gezond mag zijn en naasten lief kan hebben. Ook al is dat niet altijd even vanzelfsprekend. Samen kan je meer. Noaberschap is hier een mooi Twents voorbeeld van.

Een veilige leefomgeving is iets waar wij allemaal behoefte aan hebben. Iets waar het team politie Hof van Twente elk jaar opnieuw hard aan werkt. Voor jou, voor jouw naasten en voor onszelf. Dat is ons goede voornemen. Wij wensen jullie dan ook veel geluk, gezondheid en veiligheid  toe.

Het ga u goed! Oftewel Good goan!

Wijkagent Jordy Scheggetman