Van de Redactie

75

Het tweede maandblad na de herstart is al in de bus gevallen en www.deepsnieuws.nl is weer enige tijd in de lucht. Gelukkig vinden ondanks COVID-19 weer activiteiten plaats en gebeurt er weer iets meer in onze omgeving. Maar na de nieuwe maatregelen helaas ook alweer wat afzeggingen. Laten we hopen dat deze ervoor zorgen dat er straks weer minder besmettingen zullen zijn.

We blijven in ieder geval op zoek naar nieuws en activiteiten in Diepenheim. We vragen je om je nieuws of activiteiten te melden aan Deeps Nieuws als vereniging, bedrijf of individu zodat jouw nieuws ons nieuws wordt. 

Ondanks dat “oud” redactielid Geja Lesschen weer is aangeschoven bij de redactie zijn wij nog op zoek naar iemand die een goed taalgevoel heeft om samen met Rob Rohaan en Ruud van den Berg de website dagelijks te voorzien van nieuwe berichten.

Ben jij iemand die in de redactie plaats wilt nemen, een goed taalgevoel hebt en in overleg met Ruud en Rob regelmatig de website van nieuwe berichten wilt voorzien, dan kun je voor meer informatie een reactie sturen aan info@deepsnieuws.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Tot slot: We zijn ontzettend blij dat steeds meer sponsoren Deeps Nieuws een warm hart toedragen. De sponsoren zorgen ervoor dat Diepenheim via Deeps Nieuws en www.deepsnieuws.nl kan blijven bestaan.