Van de Redactie

26

Pasen is al weer achter de rug met net als vorig jaar de nodige beperkingen. Geen palmpasenoptocht met massaal eieren zoeken en ook dit jaar weer geen paasvuur aan de Krommedijk. Wat zijn het toch waardevolle tradities die we moeten missen.

Voor de zomer weinig activiteiten. Wel een glimpje hoop op meer mogelijkheden voor de horeca in mei of juni. We willen allemaal zo graag even een terrasje pakken. Maar groot respect voor onze lokale ondernemers die roeien met de riemen die ze hebben. Afhaalmaaltijden en drinks to go, het lijkt al zo gewoon maar het is nog steeds om het hoofd boven water te kunnen houden en u toch te kunnen voorzien van lekkere maaltijden. Respect voor hen en laten we de lokale bedrijven vooral blijven steunen.

Wij van Deeps Nieuws doen er alles aan om u blijvend van nieuws te voorzien ook al is de agenda nog leeg. Heeft u nog nieuws te melden stuur uw nieuws dan naar info@deepsnieuws.nl of maandblad@deepsnieuws.nl en wellicht verschijnt uw bericht op onze website of in het maandblad.

De redactie