Van de Redactie

37

Het nieuwe jaar is al meer dan een maand oud, we snakken naar het voorjaar in een winter waarin alles anders is. Een paar weken geleden al even een avondje sneeuw, maar afgelopen zondag kwam er een geweldig dik pak uit de koude winterlucht naar beneden.  En je ziet dat jong en oud daar erg blij van worden en dat moet ook, genieten van kleine dingen in deze bizarre lockdowntijd. Enkele foto’s hiervan ziet u op onze website. 

Iemand ontmoeten is moeilijker geworden met de avondklok en er mag maar maximaal 1 persoon per dag bij u op bezoek komen.

Over het Nieuws in Deep’n kunnen we kort zijn. Weinig evenementen en veel evenementen worden uitgesteld naar volgend jaar zoals het Stratenvolleybaltoernooi en de Deepse Kwis. Wij van de redactie vergaderen al vanaf oktober digitaal via TEAMS en dat lukt goed. Het is belangrijk om toch vooral leuk nieuws te brengen vandaar ook in dit nummer twee interviews met ondernemers die vertellen hoe het met ze gaat in deze moeilijke tijden. En deze rubriek houden we er in.

We zijn blij dat ondernemers ons blijven sponsoren, zodat onze website en ons maandblad u van het nieuws kan blijven voorzien. Inmiddels zijn er ook al veel particulieren die ons hebben voorzien van een gift. We zijn hier heel blij mee, hartelijk dank!

Nu de dagen weer langer worden, moeten we vooral optimistisch blijven. We mogen nog naar buiten om te genieten van ons mooie Stedeke en dat doen we veel en dat is alleen maar goed voor ons welzijn. Samen met een beetje geduld, krijgen we dit virus eronder.