Van de redactie

70

Het is bijna 2021 en we zitten opnieuw in een flinke lockdown.

Scholen zijn dicht, niet-essentiële winkels, musea, de horeca en veel meer bedrijven moeten hun deuren gesloten houden. Dit alles natuurlijk voor de goede zaak, om het virus er onder te krijgen. Uiteindelijk weten we tenslotte waar we het voor doen. Laten we dat vooral niet vergeten!

Wij als redactie blijven proberen u van het laatste Deeps Nieuws te voorzien, niet alleen via het Maandblad maar ook via deze Website die dagelijks wordt bijgewerkt.

In het Molennieuws, de voorloper van Deeps Nieuws, was de rubriek “Hejt al heurd?” een veelgelezen rubriek met weetjes over Diepenheim en zijn bijzondere bewoners. We willen deze rubriek op de website weer tot leven laten komen. Heeft u nieuws voor deze rubriek, dan kunt u dat aan ons laten weten waarbij het natuurlijk wel belangrijk is, dat degene waar het over gaat op de hoogte is van plaatsing op de Website (of misschien wel in het Maandblad).

We gaan het Nieuwe Jaar in met de hoop dat het ergens in 2021 weer normaal gaat worden. We wensen u een gelukkig nieuwjaar in goede gezondheid.