Vaderdagactie: gratis dagje Kunstvereniging Diepenheim

41

Het mooiste cadeau, zowel om te geven als om te krijgen, is toch wel een dagje samen doorbrengen. Dus verras je vader aanstaande zondag met een uniek cadeau: bezoek samen de nieuwe tentoonstellingen in de Kunstvereniging en het Drawing Centre, en ontdek de Tuinen van Diepenheim. Alle vaders hebben op Vaderdag gratis toegang!

Kunstvereniging Diepenheim bestaat uit het hoofdgebouw aan de Grotestraat 17, waar hedendaagse beeldende kunst geëxposeerd wordt. Hier zie je nu de eerste overzichtstentoonstelling van Bastienne Kramer: FLASHFORWARD. Onderdeel van de Kunstvereniging is het Drawing Centre aan de Kuimgaarden 1, dat na New York en Londen het derde centrum ter wereld is, waar hedendaagse tekenkunst centraal staat. Momenteel is hier de tentoonstelling Clouded Matter van Marisa Rappard te bezichtigen.

foto: Rik Klein Gotink

Na een bezoek aan beide expositiegebouwen neem je je vader mee voor een gezellige wandeling of fietstocht door het prachtige buitengebied van Diepenheim. Vraag bij de Kunstvereniging om de routeboekjes en ontdek welke kunstprojecten zich schuil houden in de groene omgeving van het Stedeke. De Tuinen van Diepenheim zijn onderdeel van de Kunstvereniging en het hele jaar door gratis toegankelijk.

Kunstvereniging Diepenheim is van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Kijk voor meer informatie op www.kunstvereniging.nl.