Vacatures bij de Pol

95

Weekend-/vakantiekrachten gezocht.

Cultuurcentrum Herberg de Pol is op zoek naar jeugdige, vlotte, enthousiaste en gastvrije horecatoppers. Als horeca-medewerk(st)er ben je het visitekaartje vóór de schermen. Jij zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Het werk is zeer gevarieerd en de werktijden wisselen eveneens. Tijdens het voor- en naseizoen zal het met name om de weekenden gaan. In het zomerseizoen ook doordeweeks. Belangrijk te weten is dat we werken volgens een gepland rooster, waar je je af- en aanwezigheid kunt aangeven. We kunnen je geen garantie geven qua uren. De salariëring is conform het minimumjeugdloon (cao Zorg- en Welzijn).

Ben je minimaal 16 jaar, flexibel en lijkt het je leuk om bij het Cultuurcentrum te werken, stuur je cv naar info@herbergdepol.nl.

 

Gastheer/Gastvrouw

Tevens zijn we op zoek naar meer vrijwilligers. Kom vrijblijvend eens praten met onze gastheren/gastvrouwen over wat ze doen en wat het precies inhoudt. Laten we met heel Diepenheim ervoor zorgen dat het pand in deze hoedanigheid kan blijven bestaan. Dit lukt niet zonder vrijwilligers! Heb je een ochtend of een middag over in de week (of een keer in de 2 weken kan ook) meld je aan. Voor meer informatie: info@herbergdepol.nl