Vacature Graskaas

136

Gezocht:
stremsel, zuursel en rauwe melk

Een jong belegen graskaas, zo kun je ons huidige bestuur goed beschrijven. Niet meer dan twee jaarvergaderingen gerijpt, maar je proeft het vakmanschap en de passie als het om voetballen op (kunst) gras. Helaas vallen er gaten in onze kaas en dat is bij graskaas niet de bedoeling.
Daarom zoeken wij, vijf voetballende heren tussen de 32 en 57, drie vrouwen of mannen die bij hen aan de bestuurstafel willen zitten. Een voetbalhart is fijn, maar niet noodzakelijk. Enthousiasme over het besturen van een vereniging van ongeveer 330 leden is dat wel.
De maatschappij beweegt en de voetbal beweegt mee. De voetbal wil de toenemende individualisatie van mensen ombuigen naar gezamenlijkheid. Gezamenlijk voetballen en juichen, gezamenlijk vrijwilligerswerk doen en wellicht zelfs gezamenlijk sporten in Diepenheim.
Wil jij hier aan bijdragen en onze vereniging een stapje verder helpen? Dan ben je van harte welkom. Voor een orienterend gesprek, het bijwonen van een vergadering of wat meer informatie, mail naar joost@vvdiepenheim.nl en we nemen gelijk contact met je op.