Update Noodkreet Dierenambulance

94

Het is voor de vrijwilligers  van de dierenambulance aangrijpend om te zien hoeveel mensen de dierenambulance  een warm hart toedragen! Ze worden overspoeld met hartverwarmende reacties en donaties. Geweldig, namens de vrijwilligers dank jullie wel, er zijn geen woorden voor!

Inmiddels is het gelukt voldoende contacten op te doen en het netwerk uit te breiden. De vrijwilligers van de dierenambulance rijden nu in een tijdelijk vervangende auto die door Auto Ruesink te Goor gratis ter beschikking wordt gesteld. Hoe geweldig is dat?! Dit geeft de vrijwilligers van de dierenambulance wat ademruimte waardoor ze zich kunnen concentreren op het zoeken naar een nieuwe dierenambulance.

Het genereren van geld voor een nieuwe dierenambulance gaat gewoon door. Met jullie hulp is het gelukt om toch al zover te komen! De vrijwilligers van de dierenambulance zien dat iedereen het eens is met hun slogan ‘Wij zijn nodig: help ons helpen!’ en blijven daarop een beroep doen. Jullie doen het geweldig, maar de vrijwilligers van de dierenambulance zijn er nog niet! Help ze aan een andere dierenambulance door te doneren -> https://www.dierenambulance-hofvantwente.nl/wat-u-kunt-doen/. Zij kunnen niet zonder jullie en de dieren niet zonder de vrijwilligers van de dierenambulance.

Voor aanmeldingen als vrijwilliger, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@dierenambulance-hofvantwente.nl