Unieke muziekcreatie van Berjan Morsink

153

Dans, video en een lasershow maken muziek tot een totaalbeleving. Berjan Morsink uit Markelo dirigeert zondagmiddag 8 oktober in de Schouwburg Hengelo (aanvang 15 uur) het gerenommeerde harmonieorkest Wilhelmina Glanerbrug.

Zijn bijzondere creatie ‘Elementos Musicales’ bestaat uit vier delen waarin de elementen aarde, vuur, water en lucht centraal staan. Prachtige muziek en een concertbeleving waarbij meerdere zintuigen geprikkeld worden. Speciaal voor deze uitvoering stelde het Wereld Natuur Fonds schitterende beelden beschikbaar. De lasershow is ronduit spectaculair en heel bijzonder ook het optreden van een aantal dansers tijdens dit concert. De bezoekers worden tijdens de uitvoering begeleid door Bert Meutstege.

Berjan Morsink groeide op in Diepenheim waar hij de liefde voor muziek van huis uit meekreeg. Hij volgde zijn eerste lessen bij de Harmonie Diepenheim en is inmiddels beroepsmatig verbonden aan het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee. Voor Berjan is ‘zijn concertbeleving’ het sluitstuk van de Master-studie harmonie- fanfare- en brassbanddirectie aan het ArtEZ Conservatorium Zwolle.

Entreekaarten voor dit belevingsconcert (€ 15,=) zijn te reserveren via de website www.schouwburghengelo.nl of zondagmiddag aan de kassa in het theater.