Uitnodiging presentatie project Diepenheim – ArtEZ Muziektheater

108

Afgelopen week reisden 17 studenten van de opleiding Muziektheater van het ArtEZ Conservatorium in Arnhem in kleine groepen af naar Diepenheim.

Het laatste gedeelte van hun reis wandelden de studenten vanuit Goor, in stilte door de sneeuw, naar deze kunstminnende stad in Twente. De missie van hun pelgrimstocht was om bij aankomst in 24 uur een theatrale installatie te bouwen en achter te laten. De studenten lieten zich hierbij inspireren door hun dromen en visies op de utopie. Juist nu de wereld in de bevreemdende stilte van de lockdown verkeert, grepen zij de kans aan om te reflecteren op onze maatschappij en te dromen over hun ideale samenleving. Met de materialen die zij in hun rugzakken meebrachten of in de omgeving vonden, gaven zij vorm aan hun bevindingen en deelden hun werk met Diepenheim.

Van zaterdag 13 februari tot en met zondag 21 februari zijn de werken, die samen een openluchtmuseum vormen, tussen 17.00 en 20.00 uur te bezichtigen en beluisteren voor de inwoners van Diepenheim buiten op het Ottenplein nabij Herberg de Pol.

Voor wie een bezoek wil brengen aan het werk: neem een smartphone en koptelefoon mee, zodat u de QR Codes bij de installaties kunt scannen en de bijbehorende muzikale soundscapes kunt beluisteren. En hou daarbij wel de nu geldende Coronaregels voor ogen.

kaart project Diepenheim_v2