Twentse gezelligheid met HofMarketing met Kletsproatspelletje

31

Doar krie’j proat van!
5.000 keer KletsProat verspreid in Markelo, Diepenheim, Goor,
Hengevelde, Bentelo, Delden en de buurtschappen.
Het team van HofMarketing heeft maar liefst 5.000 KletsProat ‘spelletjes’ verspreid in de gemeente Hof van Twente als ludieke inwonersactie. De zakjes KletsProat zijn in diverse wijken en buitengebieden in Hof van Twente door de brievenbussen gevallen.

HofMarketing wil met de actie het gesprek over Hof van Twente gaande en levendig houden. Met het beantwoorden van de 60 vragen kan je iemand inspireren, een geheim(pje) onthullen of kan je gezamenlijk realiseren hoe mooi Hof van Twente is. Er zijn weinig regels aan het ‘spel’. Een hapje en drankje op tafel en de kaartjes met vragen in het midden. Met de KletsProat beleeft de inwoner van Hof van Twente mooie lachmomenten met vrienden, familie en visite. De gezellige vragen bevatten lachwekkende, leuke suggesties en dilemma’s over Hof van Twente. HofMarketing, die zich inzet voor
het leefklimaat van de inwoners in de Hof, ontving leuke berichten en boeiende verhalen van mensen die de actie konden waarderen.

Over HofMarketing
HofMarketing is er voor alle inwoners, ondernemers en bezoekers, op het gebied van wonen, werken en recreëren. Samen werken we aan de missie om de Hof mooier en mooier te maken. Ook bijdragen aan het woon, werk en leefklimaat van Hof van Twente? Ga naar hofmarketing.nl/projecten/worddonateur en word donateur van ons.

* voor wie geen KletsProat heeft ontvangen kan zich melden bij de VVV Informatiepunten in Markelo, Diepenheim, Goor of Delden. Zolang de voorraad strekt.