Tweede bewonersavond op 4 november

85

Op maandag 4 november organiseert de Stadsraad Diepenheim de tweede bewonersavond. Alle inwoners van Diepenheim zijn daarvoor, bij deze, uitgenodigd. Tijdens deze avond wil de Stadsraad in gesprek over de toekomst van Diepenheim. Hoe ziet Diepenheim er over 10 of 20 jaar uit? Zijn er dan genoeg woningen voor de jongeren én ouderen? Welke sporten kunnen we dan in Diepenheim doen? Weten toeristen Diepenheim dan ook te vinden?
Vorig jaar heeft de eerste bewonersavond plaatsgevonden. De Stadsraad heeft zich toen voorgesteld. Daarnaast hebben we de aanwezigen gevraagd naar wat zij belangrijk vinden voor Diepenheim. Op 4 november zullen we eerst stilstaan bij welke dingen de Stadsraad het afgelopen jaar heeft gedaan. Daarna willen we de volgende stap maken. Hoe ziet Diepenheim er in 2030 uit en wat moet daarvoor gebeuren?
Deze avond organiseren we samen met de OVKK, de Overijsselse Vereniging van Krachtige Kernen. Patricia Ankersmit en Thijs Elderink helpen ons bij het traject om in de komende maanden tot een heldere toekomstvisie voor Diepenheim te komen. Wij denken dat deze visie, of ambitie, gaat helpen om dingen echt aan te pakken.
Wanneer: Maandag 4 november, 19.15-21.45
Waar: Herberg de Pol
Vragen: stadsraaddiepenheim@gmail.com