Try-out Circusdrome in Werkplaats Diepenheim

62

Wat gebeurt er als een clown zijn clownsneus aan de kapstok hangt? Wie gaat er eigenlijk schuil achter dat masker? De clown komt na een optreden thuis om van zijn rust te genieten, maar bij het oplossen van een klein alledaags probleem komt hij van de regen in de drup, en kan hij de hulp van publiek goed gebruiken. Nieuwsgierig geworden? Kom dan zondagmiddag kijken bij de try-out van Circusdrome in Werkplaats Diepenheim.

Circusdrome maakt voorstellingen voor festivals en evenementen. De theatermakers verblijven momenteel in Werkplaats Diepenheim om te werken aan de voorstelling ‘Clown’. Op zondagmiddag 14 april om 14.30 uur geven ze een try-out waarbij het publiek gratis (vrije gift) een exclusief voorproefje krijgt van de voorstelling die komend seizoen te zien zal zijn. De try-out is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Werkplaats Diepenheim
Diverse artiesten, kunstenaars, muzikanten en andere performers met uiteenlopende disciplines verblijven in Werkplaats Diepenheim om te werken aan een voorstelling of act. Zij repeteren achter gesloten deuren, maar aan het einde van deze residentieperiode zetten zij als het even kan de deuren open om een try-out aan het publiek te geven. Ze presenteren een kijkje in het werkproces en de voorstelling waarmee ze vervolgens door het hele land of zelfs internationaal in het theater, in het circus of op straattheaters staan.

Op de actuele Agenda van www.werkplaatsdiepenheim.nl staan de gasten die in de Werkplaats verblijven en aankomende try-outs vermeld. Via de facebookpagina en instagrampagina van Werkplaats Diepenheim blijf je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen en toonmomenten.

De try-out van Circusdrome vindt plaats op zondag 14 april om 14.30 uur aan Hagen 3 te Diepenheim. Nadien kan je in Herberg de Pol genieten van Liedjes in de Herberg om 16.00 uur, gevolgd door Politiek in de Pol om 17.00 uur. Stuur even een mailtje naar info@circusdrome.nl om te laten weten dat je komt kijken.