Trui van Liv Bulten van OBS Stedeke winnaar trui-ontwerpwedstrijd!

493
Op 15 december heeft de uitreiking plaats gevonden van het winnende ontwerp van de jaarlijkse trui-ontwerpwedstrijd van HofPower. Dit jaar mocht de jury meer dan 1000 tekeningen ontvangen voor een trui. De jury heeft in de categorie groep 3/4 gekozen voor de tekening van de 6-jarige Liv Bulten. Zij zit in groep 3 van OBS Stedeke. Als prijs heeft niet alleen Liv, maar héél groep 3 een trui gekregen met haar ontwerp erop!
Liv heeft als ontwerp een zonnepaneel bedacht. Ze heeft daarbij het patroon van een zonnepaneel goed bestudeerd en er een aansprekend beeldmerk van gemaakt door er een bliksemschicht doorheen te laten gaan. Daarnaast had ze ook een goede slogan bedacht voor op de mouwen: “De zon is krachtig”!
De truiwedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door HofPower. Het idee is om eerst een trui aan te trekken voordat je de verwarming hoger zet, want één graad op de verwarming scheelt 5% op de energierekening. En dan is het natuurlijk een stuk leuker om een trui aan te hebben die uniek is!
De winnende truien zijn eventueel na te bestellen via www.warmetruien.nl (tegen kostprijs).